Laatste prijs update was: april 20, 2024 2:32 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Dyson V15 Detect +

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson V15 Detect + - €699,00
€749,00
2 nieuw van €749,00
Controleer alle prijzen

De krachtigste, intelligente draadloze stofzuiger. Een piëzosensor die stofdeeltjes doorlopend meet, telt, en zo nodig de zuigkracht automatisch verhoogt. Lcd-scherm die in realtime aangeeft wat er opgezogen is en wetenschappelijk bewijs van een grondige reiniging. Dat is nu verkrijgbaar bij de Dyson V15 Detect™+. Op het lcd-scherm wordt aangegeven wat er opgezogen is, het scherm […]

Voor het laatst geüpdatet op april 20, 2024 7:32 pm

Beschrijving

Stel je een stofzuiger voor die niet alleen grondig reinigt, maar ook slim genoeg is om elk stofdeeltje te detecteren en te analyseren. De Dyson V15 Detect™+ is een geavanceerd apparaat dat je helpt in de strijd tegen stof en vuil, met technologie die je schoonmaakervaring verbetert en vereenvoudigt.

Piëzosensor en automatische zuigkracht

De innovatieve piëzosensor in de Dyson V15 Detect™+ is een gamechanger. Deze sensor meet en telt voortdurend stofdeeltjes, en past de zuigkracht automatisch aan waar dat nodig is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het handmatig veranderen van instellingen; de stofzuiger doet het werk voor je.

Realtime inzicht met het lcd-scherm

Het geïntegreerde lcd-scherm van de Dyson V15 Detect™+ biedt een nieuwe dimensie van schoonmaken. Je ziet in realtime wat en hoeveel er opgezogen wordt, waardoor je direct wetenschappelijk bewijs hebt van de grondigheid van je reiniging. Dit maakt het mogelijk om je schoonmaakroutine te optimaliseren en zorgt voor een voldaan gevoel na elke schoonmaakbeurt.

Anti-klittechnologie en HEPA-filtratie

Vergeet het handmatig verwijderen van haren uit de borstel. De anti-klittechnologie van de Dyson V15 Detect™+ neemt deze frustrerende taak uit handen door haren automatisch te verwijderen. Bovendien is de stofzuiger uitgerust met een post-motor-HEPA-filter dat een volledig afgesloten filtratiesysteem biedt. Dit systeem vangt 99,97% van de microscopische deeltjes tot een grootte van 0,1 micron op, waardoor de lucht die wordt uitgestoten schoner is dan ooit.

Intelligente modi voor elke schoonmaakbehoefte

Of je nu een snelle opruimbeurt nodig hebt of een diepe schoonmaak, de Dyson V15 Detect™+ heeft een modus voor elke situatie. De Intelligente Auto-modus past het vermogen aan waar nodig en bespaart energie waar mogelijk. Voor langdurige taken is de Eco-modus ideaal, terwijl de Boost-modus een krachtige, korte reiniging biedt voor hardnekkig vuil.

Dyson DLS™-technologie voor optimale reiniging

De geavanceerde Dyson DLS™-technologie controleert de weerstand van de borstelstaven 360 keer per seconde, waardoor het vermogen intelligent wordt aangepast op zowel tapijt als harde vloeren. Dit zorgt ervoor dat stof en vuil effectief worden opgevangen en de gebruiksduur wordt geoptimaliseerd, zodat je het meeste uit elke schoonmaakbeurt haalt.

Met de Dyson V15 Detect™+ in handen, ben je uitgerust met een krachtige, intelligente en efficiënte schoonmaakpartner die je helpt je huis moeiteloos schoon en gezond te houden.

Dyson V15 Detect + Prijzen

€749,00
april 20, 2024 2:32 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
2 nieuw van €749,00
€699,00 Uit voorraad

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Dyson V15 Detect +

Geschikt voor tapijt

Ja

Led verlichting

Ja

Dweilfunctie

Nee

Turbofunctie

Ja

Stofreservoir (liters)

0.77

Aanpasbare hoogte

Nee

Maximale zuigkracht (Aw)

240

Accuduur (min)

60

Accuduur turbo (min)

6

Muur montage

Ja

Gewicht (kg)

3.1

Geluidsniveau (dB)

75

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0