Dyson BP03 Purifier Big + Quiet Formaldehyde

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson Purifier Big + Quiet Formaldehyde - BP03 - €999,00
Controleer alle prijzen

Met de Dyson Purifier Big + Quiet Formaldehyde – BP03 reinig je de lucht in grote ruimtes zonder veel lawaai. Deze luchtreiniger heeft een krachtige luchtstroom. Hierdoor verspreidt de schone lucht snel door een grote ruimte. De luchtreiniger verwijdert 99,97 procent van de deeltjes uit de lucht…

Voor het laatst geüpdatet op juli 7, 2024 9:31 pm
Dyson BP03 Purifier Big + Quiet Formaldehyde
Dyson BP03 Purifier Big + Quiet Formaldehyde

 999,00

Beschrijving

Om een gezondere atmosfeer te realiseren in omvangrijke interieurs, biedt de Dyson Purifier Big + Quiet Formaldehyde – BP03 een effectieve oplossing voor luchtreiniging met minimale geluidshinder. Dit hoogwaardige apparaat is ontwikkeld om luchtverontreinigende stoffen te elimineren en doet dit met een laag geluidsniveau, zodat rust en kalmte in de ruimte behouden blijven.

Geavanceerde luchtreinigingstechnologie

De BP03 maakt gebruik van een hoogwaardig HEPA-filter dat tot 99,97% van de deeltjes, waaronder allergenen, bacteriën en virussen, tot een grootte van 0,3 micron uit de lucht verwijdert. Met deze indrukwekkende reinigingscapaciteit zorgt de Dyson ervoor dat de lucht die je inademt vrij is van de meest voorkomende luchtverontreinigende stoffen.

Stil maar krachtig

Dankzij de geoptimaliseerde luchtstroomtechnologie, is de Dyson Purifier Big + Quiet in staat om een grote hoeveelheid lucht te verplaatsen zonder veel geluid te produceren. Dit betekent dat je de luchtreiniger zelfs ’s nachts kunt laten draaien zonder gestoord te worden door het geluid.

Speciale aandacht voor formaldehyde

Formaldehyde, een veel voorkomende vluchtige organische stof die in huishoudelijke producten en bouwmaterialen wordt aangetroffen, kan irritatie en ongemak veroorzaken. De BP03 is uitgerust met een speciale sensor die continu het niveau van formaldehyde in de lucht meet en deze stof efficiënt verwijdert, waardoor jouw omgeving nog veiliger en gezonder wordt.

Intelligente rapportage en bediening

Met de Dyson Link-app kun je de luchtkwaliteit in real-time volgen en de BP03 op afstand bedienen. Stel schema’s in, ontvang gedetailleerde rapporten over de luchtkwaliteit en pas de instellingen aan naar jouw persoonlijke voorkeuren, allemaal vanaf je smartphone.

Design en duurzaamheid

Naast de hoge prestaties op het gebied van luchtreiniging, heeft de Dyson Purifier Big + Quiet een strak en modern design dat naadloos in elk interieur past. Het apparaat is gebouwd om lang mee te gaan, met een stevige constructie en een filter dat eenvoudig te vervangen is wanneer nodig.

Kortom, de Dyson Purifier Big + Quiet Formaldehyde – BP03 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, stille en gebruiksvriendelijke manier om de luchtkwaliteit in grote ruimtes te verbeteren. Met zijn geavanceerde technologie en aandacht voor detail, biedt deze luchtreiniger een superieure ervaring voor een gezonder, comfortabeler thuis of werkomgeving.

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Dyson BP03 Purifier Big + Quiet Formaldehyde

Gaat automatisch uit

Ja

Met wielen

Ja

Aantal snelheden

3

Bediening via app

Ja

Luchtkwaliteitmeter

Ja

Luchtbevochtigingsfunctie

Nee

Verwarmingsfunctie

Nee

Nachtmodus

Ja

Filter

Hepa-filter, Koolstoffilter

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0