Dyson AR app zorgt ervoor dat je geen plek meer vergeet te stofzuigen

Stofzuigen voelt soms als een eindeloze taak, waarbij je altijd wel een hoekje of randje lijkt te missen. Met de nieuwste innovatie van Dyson, de CleanTrace™ augmented reality (AR) app, wordt stofzuigen niet alleen efficiënter, maar ook vrijwel foutloos. Deze baanbrekende tool belooft dat gebruikers met volledige zekerheid elk stukje van hun vloer kunnen reinigen.

Hoe werkt de Dyson CleanTrace app?

De Dyson CleanTrace™ app integreert AR-technologie om een interactieve schoonmaakervaring te bieden. Deze technologie maakt gebruik van de LiDAR-sensoren in smartphones om een virtuele kaart van de ruimte te creëren. Gebruikers kunnen vervolgens in real-time zien waar ze al hebben gestofzuigd en welke gebieden nog aandacht nodig hebben. Dit zorgt voor een gedetailleerde en methodische schoonmaak, die vergelijkbaar is met de strategie van professionele schoonmaakteams.

dyson cleantrace app

Hoe ziet de Dyson CleanTrace app eruit?

Wanneer je de app voor het eerst gebruikt, gebruikt het de LiDAR-sensor van je smartphone om een nauwkeurige driedimensionale kaart van de kamer te creëren. Deze kaart dient als de basis waarop de schoonmaakpaden worden gevisualiseerd. Terwijl je stofzuigt, toont de app op je telefoonscherm een gekleurd pad die precies laat zien waar je al hebt schoongemaakt. Je ziet dit pad direct op de vloer via de camera van je telefoon.

Stofdeeltjesanalyse met de Dyson Gen5 Detect

Niet alleen visualiseert de app het schoonmaakpad, maar in combinatie met de Dyson Gen5 Detect stofzuiger, wordt het schoonmaken nog intelligenter. Deze stofzuiger detecteert en telt stofdeeltjes, wat gebruikers een kwantitatieve bevestiging geeft van de netheid van hun vloeren. Het is alsof je een wetenschappelijke analyse krijgt van hoe schoon je huis echt is, iets wat traditionele stofzuigers simpelweg niet kunnen bieden.

Dyson CleanTrace app komt voort uit gedegen onderzoek

Dyson’s ontwikkeling van de CleanTrace™ app was gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar schoonmaakgewoonten. Ingenieurs hebben talloze uren besteed aan het observeren van mensen tijdens het stofzuigen, waarbij ze ontdekten dat veel mensen geneigd zijn om dezelfde gebieden meerdere keren over te doen terwijl andere plekken worden vergeten. CleanTrace™ is ontworpen om deze inefficiënties aan te pakken en gebruikers te helpen hun tijd beter te benutten.

Beschikbaar vanaf juni 2024

De lancering van de Dyson CleanTrace app markeert een spannende stap vooruit in huishoudelijke technologie. Deze app is meer dan een gadget; het is een hulpmiddel dat de manier waarop we schoonmaken transformeert: makkelijker, sneller en bovenal, preciezer. Met de CleanTrace™, wordt de vraag “Heb ik dat gebied al gestofzuigd?” verleden tijd. De nieuwe Dyson app wordt verwacht in juni 2024 waarna je het hoogstwaarschijnlijk kunt downloaden in de App Store en Google Play Store.

Voor welke stofzuigers is de Dyson CleanTrace geschikt?

Voor nu is enkel bekend dat de Dyson CleanTrace zal werken met de Dyson Gen5 Detect steelstofzuiger. Dyson heeft niet expliciet uitgesloten dat oudere modellen zoals de V15 of V12 ook te gebruiken zijn met de app, maar voor nu focust Dyson zich met de app alleen op de nieuwste steelstofzuiger. Heb je nog geen Dyson Gen5 Detect? Bekijk hieronder eens de aanbiedingen van vandaag!

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0