Dyson Big Ball: de 5 modellen uitgelicht

De Dyson Big Ball is een van de meest wendbare en krachtige sledestofzuigers op de markt. Als je Dyson niet van de steelstofzuigers kent, dan ken je ze wel van de baanbrekende Big Ball stofzuigers. Ze staan bekend om hun enorme gebruiksvriendelijkheid, hoge zuigkracht en zakloze uitvoering. Het is de aankoop zeker waard, mits je de stofzuiger past die het beste bij jou past. Er zijn in totaal vijf uitvoeringen van de Big Ball. Van een innovatieve sledestofzuiger voor allergieën tot een speciale sledestofzuiger voor parket. Als jij de juiste kiest, heb je er jarenlang plezier van. We vertellen je daarom alles over de vijf verschillende soorten Dyson Big Ball sledestofzuigers en welke je het beste kunt kiezen.

Waarvoor dient de Dyson ‘Big Ball’?

De naam “Big Ball” voor Dyson’s stofzuigers verwijst naar een opvallend kenmerk van deze modellen: in plaats van gewone achterwielen hebben ze een grote, ronde bal waarmee ze bewegen. Deze grote bal maakt het eenvoudiger om de stofzuiger te manoeuvreren. Hij kan gemakkelijk om hoeken draaien en obstakels ontwijken zonder dat je de stofzuiger hoeft op te tillen of te kantelen. Ook heel handig: door de zelfherstellende Big Ball-technologie kan de stofzuiger zichzelf recht opzetten als hij omvalt. Het idee achter deze grote bal is om het stofzuigen efficiënter en minder inspannend te maken. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk sturen, zonder veel moeite te hoeven doen.

Hebben de Dyson Big Ball stofzuigers een stofzuigerzak?

Nee, de Dyson Big Ball stofzuigers maken geen gebruik van stofzuigerzakken. In plaats daarvan zijn ze uitgerust met een stofcontainer die je kunt legen zodra deze vol is. Dit betekent dat je geen kosten hoeft te maken voor het regelmatig vervangen van stofzuigerzakken en dat het legen van de stofcontainer eenvoudig en hygiënisch is. Dyson heeft gekozen voor deze technologie om het gebruiksgemak te vergroten en de operationele kosten voor de gebruiker te verlagen.

1. Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is een toonaangevende sledestofzuiger die uitblinkt in reinigingsprestaties en flexibiliteit. Laten we eens inzoomen op enkele opvallende kenmerken en specificaties die dit model tot een topkeuze maken:

De zuigkracht

Met een krachtige motor van 700 watt biedt de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 een indrukwekkende zuigkracht die geschikt is voor diverse reinigingstaken in je huis. Of je nu bezig bent met het schoonmaken van harde vloeren, diepe tapijten, of zelfs bekleding, deze stofzuiger gaat moeiteloos vuil en stof te lijf. Dankzij het hoge vermogen van 700 watt ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging, zelfs op plekken waar zich diepgeworteld vuil heeft opgehoopt. Met de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 ben je dus goed uitgerust om je huis brandschoon te houden, ongeacht het vloeroppervlak dat je wilt reinigen.

Filter en allergieën

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 biedt krachtige reinigingsprestaties en is ideaal voor mensen met allergieën, en dat alles zonder traditionele filters. Dankzij Dyson’s innovatieve Cinetic-technologie, die kleine oscillerende punten gebruikt om stof en vuil te scheiden, hoef je je geen zorgen te maken over filteronderhoud of -vervanging. Dit maakt de stofzuiger gemakkelijk in gebruik en zorgt voor consistente zuigkracht gedurende zijn hele levensduur.

Voor mensen met allergieën biedt de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 een allergievriendelijke schoonmaakervaring, omdat deze stofzuiger geen filters heeft die allergenen kunnen vasthouden en later kunnen vrijkomen in de lucht. Dit zorgt voor een schonere en gezondere luchtkwaliteit tijdens het stofzuigen, wat essentieel is voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Met de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 kun je genieten van een grondige reiniging zonder je zorgen te maken over het onderhoud van filters en met de zekerheid dat allergenen effectief worden opgevangen en niet worden verspreid.

Grootte van de stofcontainer

Net als de Multi Floor 2-modellen heeft de DYSON Cinetic Big Ball Absolute 2 een stofcontainer van 0,8 liter. Hoewel dit niet de grootste capaciteit is in de Dyson Big Ball-serie, is het voldoende voor de meeste standaard schoonmaakbehoeften.

De kabellengte

De DYSON Cinetic Big Ball Absolute 2 biedt dezelfde handige kabellengte van 6,6 meter. Dit geeft je de flexibiliteit om je hele ruimte schoon te maken zonder gedoe met het zoeken naar extra stopcontacten.

Wat wordt er meegeleverd met de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2?

Bij de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 worden heel veel accessoires en borstels meegeleverd om aan diverse schoonmaakbehoeften te voldoen:

 • Turbine head-vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond is ontworpen om dierenharen en diep ingebed vuil moeiteloos van tapijten en bekleding te verwijderen.
 • Pneumatische vloerzuigmond: De pneumatische vloerzuigmond is geschikt voor harde vloeren en zorgt voor een effectieve reiniging zonder krassen achter te laten.
 • Combinatie-accessoire met kierenzuiger: Dit accessoire is handig voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken, kieren en bekleding.
 • Reach Under-tool: De Reach Under-tool is ontworpen om gemakkelijk onder meubels en apparaten te reinigen, waarbij je niet hoeft te bukken.
 • Trapzuigmond: Deze zuigmond is ideaal voor het reinigen van trappen, waardoor ze grondig worden gereinigd.
 • Tangle-free-turboborstel: De Tangle-free-turboborstel is perfect voor het verwijderen van haren van huisdieren zonder verstoppingen.
 • Flexibele parketborstel: De flexibele parketborstel is ontworpen om harde houten vloeren en delicate oppervlakken voorzichtig te reinigen zonder krassen te veroorzaken.
 • Combiborstel voor tapijt en harde vloer: Deze combiborstel is handig voor het schoonmaken van zowel tapijten als harde vloeren, zonder van mondstuk te hoeven wisselen.

Richtprijs

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 heeft een richtprijs van ongeveer €499. Hoewel het zich in het hogere prijssegment bevindt, krijg je waar voor je geld in termen van geavanceerde reinigingsprestaties en duurzaamheid.

Conclusie

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is een indrukwekkende stofzuiger die uitblinkt in zowel reinigingsprestaties als allergievriendelijkheid. Met zijn geavanceerde Cinetic-technologie, die filters overbodig maakt, biedt hij gebruiksgemak en behoudt hij consistente zuigkracht gedurende zijn levensduur. Voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en allergievriendelijke stofzuiger zonder gedoe met filteronderhoud, is de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 een uitstekende keuze.

2. Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 is een krachtige sledestofzuiger die uitblinkt in geavanceerde reinigingsprestaties en duurzaamheid. Hier zijn enkele van de opvallende specificaties die dit model tot een uitstekende keuze maken:

De zuigkracht

Met een krachtig vermogen van 700 watt levert de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 een indrukwekkende zuigkracht die uitblinkt op diverse oppervlakken. Deze stofzuiger is ontworpen om zowel harde vloeren als tapijten grondig te reinigen, zonder enige moeite. Of je nu te maken hebt met fijn stof, grotere vuildeeltjes of zelfs huisdierharen, deze stofzuiger staat garant voor uitstekende prestaties en een grondige reiniging.

De bijzondere eigenschap van deze stofzuiger is zijn vermogen om diep in tapijten en vloerkleden door te dringen en ingebed vuil en allergenen effectief te verwijderen. Dankzij de geavanceerde Dyson Cinetic-technologie blijft de zuigkracht altijd consistent, zonder dat deze afneemt na verloop van tijd. Of je nu net begint met schoonmaken of al een tijdje bezig bent, deze stofzuiger levert betrouwbare en efficiënte resultaten. Met de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 haal je een krachtige en duurzame schoonmaakpartner in huis die keer op keer topprestaties levert.

Filters en allergieën

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 is ontworpen met een uniek cinetic cyclonen-systeem dat geen filters nodig heeft om het stof en vuil te scheiden. Dit betekent dat er geen filteronderhoud of -vervanging nodig is, waardoor het een handige optie is voor mensen die zich zorgen maken over allergenen en filters. Omdat er geen filters zijn die verstopt kunnen raken, behoudt deze stofzuiger zijn zuigkracht gedurende de levensduur van het apparaat.

Het ontbreken van traditionele filters betekent ook dat er geen luchtuitstoot is die allergenen kan verspreiden tijdens het stofzuigen. Dit maakt de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 geschikt voor mensen met allergieën, omdat het helpt om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren terwijl je grondig stof en vuil verwijdert.

Grootte van de stofcontainer

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 heeft ook een stofcontainer van 0,8 liter, wat handig is voor dagelijkse reinigingstaken. Deze grootte is geschikt voor het verzamelen van stof en vuil zonder al te vaak de stofcontainer te hoeven legen.

De kabellengte

Ook de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 is uitgerust met een kabel van 6,6 meter lang. Hiermee heb je genoeg bereik om verschillende oppervlakken in je huis grondig schoon te maken zonder onderbrekingen.

Wat wordt er meegeleverd met de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2?

Bij de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 worden verschillende handige borstels en mondstukken meegeleverd om aan verschillende schoonmaakbehoeften te voldoen. Hier is een overzicht van enkele van de belangrijkste accessoires:

 • Pneumatische vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond past zich automatisch aan verschillende soorten vloeren aan, van harde vloeren tot tapijten, om efficiënt stof en vuil op te zuigen.
 • Trapzuigmond: De trapzuigmond is ontworpen om trappen, bekleding en andere moeilijk bereikbare gebieden gemakkelijk schoon te maken. Hiermee kun je grondig reinigen, zelfs op smalle oppervlakken.
 • Combinatie-accessoire met kierenzuiger: Dit handige accessoire combineert een kierenzuiger en een borstel, waardoor je gemakkelijk stof en vuil kunt verwijderen van moeilijk bereikbare hoeken, randen en andere kleine plekken.
 • Combiborstel voor tapijt en harde vloer: Dit handige mondstuk is speciaal ontworpen om zowel tapijten als harde vloeren effectief schoon te maken. Het maakt naadloos de overgang tussen verschillende vloertypes mogelijk, zodat je grondig kunt stofzuigen zonder van mondstuk te hoeven wisselen. Dit accessoire verbetert de veelzijdigheid van de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 en maakt het gemakkelijk om je hele huis schoon te houden.

Richtprijs

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 heeft een richtprijs van ongeveer €399. Dit vertegenwoordigt een investering in duurzaamheid en geavanceerde reinigingstechnologie die zich op de lange termijn kan uitbetalen.

Conclusie

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 biedt geavanceerde reinigingsprestaties en duurzaamheid, en het vermijdt het gedoe van het vervangen van filters. Met zijn krachtige zuigkracht en hygiënische stofcontainer is dit model een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een stofzuiger die lang meegaat en uitstekende resultaten levert.

3. Dyson Big Ball Allergy 2

De Dyson Big Ball Allergy 2 is een toegewijde sledestofzuiger die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met allergieën en gevoeligheid voor stof. Laten we eens kijken naar enkele opmerkelijke kenmerken en specificaties die dit model tot een uitstekende keuze maken voor allergiepatiënten:

De zuigkracht

De Dyson Big Ball Allergy 2 is uitgerust met een krachtige motor met een vermogen van 600 watt en maakt gebruik van de gepatenteerde Dyson Cyclone-technologie. Deze combinatie zorgt voor indrukwekkende zuigkracht, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes en allergenen effectief worden verwijderd. Dit is van groot belang, vooral voor mensen met allergieën, omdat de stofzuiger niet alleen oppervlakkig vuil aanpakt, maar ook diepere allergenen grondig verwijdert. Met de Dyson Big Ball Allergy 2 kun je genieten van een schone en gezonde leefomgeving, dankzij zijn krachtige prestaties en filtratiesysteem.

Filter en allergieën

De Dyson Big Ball Allergy 2 is speciaal ontworpen met het oog op allergievriendelijkheid en beschikt over geavanceerde filtratietechnologieën om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Deze stofzuiger gebruikt geen traditionele filters, maar maakt gebruik van krachtige cyclonen en een HEPA-uitblaasfilter om allergenen en stofdeeltjes effectief vast te houden.

Het HEPA-uitblaasfilter van de Dyson Big Ball Allergy 2 heeft een indrukwekkende filtratie-efficiëntie van 99,97%. Dit betekent dat zelfs de kleinste allergenen, zoals pollen, huisstofmijt en dierenharen, worden opgevangen en niet worden teruggeblazen in de lucht die je inademt tijdens het stofzuigen. Hierdoor is deze stofzuiger ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen, omdat hij de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert en allergische reacties helpt verminderen.

Daarnaast wordt de Big Ball Allergy 2 geleverd met een speciale allergie-vriendelijke borstel die ontworpen is om allergenen effectief te verwijderen van tapijten, vloeren en bekleding. Ook is het ontwerp zo geoptimaliseerd dat hij eenvoudig kan worden geleegd zonder dat er stofdeeltjes ontsnappen, wat ook bijdraagt aan een hygiënische en allergievrije schoonmaakervaring.

Grootte van de stofcontainer

De Dyson Big Ball Allergy 2 wordt geleverd met een ruimere stofcontainer van 1,5 liter. Deze grotere capaciteit is ideaal voor mensen met allergieën, omdat het je in staat stelt om meer stof en allergenen op te vangen voordat je de container moet legen.

De kabellengte

De Dyson Big Ball Allergy 2 onderscheidt zich met een kabellengte van 6,66 meter, net iets langer dan de andere modellen in deze serie. Hierdoor kun je met gemak grotere ruimtes en trappen schoonmaken zonder beperkingen.

Wat wordt er meegeleverd met de Dyson Big Ball Allergy 2?

Ook bij de Dyson Big Ball Allergy 2 krijg je veel accessoires en borstels. Zo kun je voor elk oppervlak de beste optie kiezen.

 • Combi-vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende oppervlakken.
 • Zachte afstofborstel met koolstofvezels: Deze borstel is ontworpen om krasgevoelige oppervlakken voorzichtig af te stoffen, zoals elektronica of delicate meubels.
 • Trapzuigmond: De trapzuigmond is handig voor het reinigen van trappen, waardoor ze grondig worden gereinigd.
 • Combinatie-accessoire met kierenzuiger: Dit accessoire is handig voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken, kieren en bekleding.
 • Combiborstel voor tapijt en harde vloer: Deze combiborstel is ideaal voor het schoonmaken van zowel tapijten als harde vloeren zonder van mondstuk te hoeven wisselen.

Richtprijs

De Dyson Big Ball Allergy 2 heeft een richtprijs van ongeveer €299, waardoor het een betaalbare optie is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stofzuiger met specifieke aandacht voor allergiecontrole.

Conclusie

De Dyson Big Ball Allergy 2 is een ideale keuze voor allergiepatiënten en iedereen die een schone en allergievrije leefomgeving wil behouden. Met krachtige zuigkracht, geavanceerde HEPA-filtratie en speciale allergie-vriendelijke functies biedt dit model de prestaties en de zorg die nodig zijn om allergische reacties tot een minimum te beperken.

4. Dyson Big Ball Parquet 2

De Dyson Big Ball Parquet 2 is een stofzuiger die specifiek is ontworpen om vloeren met houten parket en andere delicate oppervlakken grondig en voorzichtig te reinigen. Laten we eens kijken naar enkele opmerkelijke kenmerken en specificaties die dit model tot een uitstekende keuze maken voor huishoudens met houten vloeren:

Parquet-vriendelijke Borstel

Een van de meest opvallende kenmerken van de Dyson Big Ball Parquet 2 is de speciale parketborstel, een doordacht ontworpen accessoire dat het stofzuigen van harde houten vloeren en andere delicate oppervlakken tot een zorgeloze ervaring maakt. Deze borstel is voorzien van zachte, soepele haren die de vloer voorzichtig aanraken en effectief stof en vuil verwijderen zonder krassen of beschadigingen achter te laten. Dankzij deze parketborstel kun je met het volste vertrouwen schoonmaken, wetende dat je vloer in topconditie blijft, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Het is een essentiële metgezel voor mensen met kostbare houten vloeren of andere kwetsbare oppervlakken in hun huis.

De zuigkracht

Met een motorvermogen van 600 watt levert de Dyson Big Ball Parquet 2 krachtige zuigkracht om stof, vuil en kruimels moeiteloos op te nemen, zelfs in de kleinste hoekjes en kieren van je huis. Deze stofzuiger is ontworpen om uitstekende reinigingsprestaties te leveren op harde vloeren, zoals hout, tegels of laminaat, en is speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan de zorgvuldige reiniging van hun kostbare vloeren.

De krachtige zuigkracht van 600 watt maakt het mogelijk om niet alleen oppervlakkig vuil en stof te verwijderen, maar ook diep in de kieren en naden van je vloer te reinigen. Hierdoor blijven je vloeren niet alleen schoon, maar ook in topconditie. De Dyson Big Ball Parquet 2 is een betrouwbare metgezel voor huishoudens met harde vloeren, waarbij het vermogen en de precisie van deze stofzuiger een onmisbare rol spelen bij het behouden van de vloerkwaliteit.

Grootte van de stofcontainer

Evenals de Big Ball Allergy 2 heeft de Dyson Big Ball Parquet 2 een stofcontainer van 1,5 liter. Deze ruimte is gunstig voor grotere schoonmaaktaken, waarbij je minder vaak de stofcontainer hoeft te legen en efficiënt kunt blijven stofzuigen.

De kabellengte

Net als de andere Dyson Big Ball-stofzuigers heeft de Dyson Big Ball Parquet 2 een kabel van 6,6 meter. Dit geeft je de vrijheid om je hele huis te reinigen met minimale onderbrekingen.

Wat wordt er meegeleverd bij de Dyson Big Ball Parquet 2?

 • De Dyson Big Ball Parquet 2 wordt compleet geleverd met allerlei opzetstukken zodat je moeiteloos verschillende oppervlaktes kunt reinigen.
 • Pneumatische vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond is ontworpen om effectief stof en vuil van harde vloeren te verwijderen zonder krassen te veroorzaken.
 • Trapzuigmond: De trapzuigmond is handig voor het schoonmaken van trappen, waardoor ze grondig worden gereinigd.
 • Combinatie-accessoire met kierenzuiger: Dit accessoire is handig voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken, kieren en bekleding.
 • Flexibele parketborstel: De flexibele parketborstel is speciaal ontworpen om harde houten vloeren en andere delicate oppervlakken voorzichtig te reinigen zonder krassen of beschadigingen te veroorzaken.
 • Combiborstel voor tapijt en harde vloer: Deze combiborstel is ideaal voor het schoonmaken van zowel tapijten als harde vloeren zonder van mondstuk te hoeven wisselen.

Richtprijs

De Dyson Big Ball Parquet 2 heeft een richtprijs van ongeveer €399, wat een redelijke investering is voor degenen die op zoek zijn naar een stofzuiger die specifiek is ontworpen voor het behoud van hun kostbare parketvloer.

Conclusie

Als je trotse eigenaar bent van een houten parketvloer of andere delicate oppervlakken in je huis, dan is de Dyson Big Ball Parquet 2 de ideale stofzuiger voor jou. Met zijn parketvriendelijke borstel, sterke zuigkracht en slimme technologieën biedt dit model niet alleen een grondige reiniging, maar ook bescherming voor je vloeren.

5. Dyson Big Ball Multi Floor 2

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 is een stofzuiger die ontworpen is om topprestaties te leveren tegen een betaalbare prijs. Hier zijn enkele van de belangrijkste specificaties die dit model tot een aantrekkelijke keuze maken:

De zuigkracht

De zuigkracht van de Dyson Big Ball Multi Floor 2 is opvallend krachtig. Met een vermogen van 600 watt levert deze stofzuiger voldoende kracht om zelfs het meest hardnekkige vuil en stof aan te pakken. Of je nu te maken hebt met fijn stof, grotere vuildeeltjes, of huisdierhaar, deze stofzuiger kan het allemaal aan.

Wat deze zuigkracht echt opmerkelijk maakt, is het vermogen om vuil diep in tapijten en vloerkleden te bereiken en te verwijderen. De krachtige zuiging zorgt ervoor dat zelfs ingebedde deeltjes grondig worden opgezogen, waardoor je vloeren er niet alleen schoon uitzien, maar ook hygiënisch schoon zijn. Dit is vooral handig voor huishoudens met huisdieren, waar haren en vuil vaak in tapijten en bekleding worden vastgehouden.

Filters en allergieën

Voor mensen met allergieën is dit apparaat een zegen. Het beschikt over een ULPA (Ultra Low Penetration Air) uitblaasfilter dat maar liefst 99,9995% van de allergenen en microscopisch kleine deeltjes uit de uitgestoten lucht filtert. Dit resulteert in een uitzonderlijk schone en gezonde luchtkwaliteit in je huis, zelfs na het stofzuigen. Daarnaast zijn zowel het voor-motorfilter als het HEPA na-motorfilter wasbaar, wat betekent dat je ze kunt hergebruiken en kosten kunt besparen op vervangende filters.

Grootte van de stofcontainer

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 is uitgerust met een compacte stofcontainer van 0,8 liter. Hoewel deze container wat kleiner is dan sommige andere modellen in de Dyson Big Ball-serie, is het nog steeds voldoende om stof en vuil op te vangen tijdens je reguliere schoonmaakklussen.

De kabellengte

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 wordt geleverd met een royale kabellengte van 6,6 meter. Deze lengte geeft je voldoende bewegingsvrijheid om moeiteloos van kamer naar kamer te manoeuvreren zonder voortdurend van stopcontact te hoeven wisselen. Het bespaart je tijd en moeite tijdens het schoonmaken.

Wat wordt er meegeleverd met de Dyson Big Ball Multi Floor 2?

Bij de Dyson Big Ball Multi Floor 2 krijg je allerlei accessoires en borstels meegeleverd om gemakkelijk en efficiënt te stofzuigen. Hier is een lijst van enkele van de belangrijkste meegeleverde borstels en mondstukken:

 • Pneumatische vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond is ontworpen om effectief stof en vuil op te zuigen van zowel harde vloeren als tapijten. Het past zich automatisch aan verschillende oppervlakken aan voor optimale prestaties.
 • Trapzuigmond: De trapzuigmond is handig voor het schoonmaken van trappen, bekleding en andere moeilijk bereikbare gebieden. Het zorgt ervoor dat je grondig kunt reinigen, zelfs op smalle en lastige plekken.
 • Combinatie-accessoire met kierenzuiger: Dit accessoire combineert een kierenzuiger en een borstel, waardoor je eenvoudig stof en vuil kunt verwijderen van krappe hoeken, randen en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Combiborstel voor tapijt en harde vloer: Deze veelzijdige borstel is ontworpen om zowel tapijten als harde vloeren effectief schoon te maken. Hiermee kun je naadloos overschakelen tussen verschillende oppervlakken tijdens het schoonmaken.

De richtprijs

De prijs van de Dyson Big Ball Multi Floor 2 is een van de aantrekkelijke aspecten van deze stofzuiger. Met een richtprijs van ongeveer €299 biedt het zowel prestaties als waarde voor je geld. Hiermee is het een van de goedkopere Big Ball stofzuigers van Dyson. Voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige stofzuiger zonder de bank te breken, vormt de Dyson Big Ball Multi Floor 2 een uitstekende keuze.

Conclusie

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 combineert krachtige specificaties met een betaalbare prijs, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor huishoudens die op zoek zijn naar topprestaties zonder de hoofdprijs te betalen. Met zijn indrukwekkende zuigkracht, grote stofcontainer en lange kabel biedt dit model een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Dyson Big Ball die bij jou past

De Dyson Big Ball sledestofzuigers werken allemaal met het zelfde Big Ball principe. Dit geeft ze extra wendbaarheid, flexibiliteit en gebruikersgemak. Het zijn stuk voor stuk krachtige stofzuigers, maar de Dyson Cinetic stofzuigers weten het te winnen met een vermogen van maar liefst 700 Watt. De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 in het specifiek heeft enorm veel accessoires en opzetstukken. Hiermee is het niet alleen de krachtigste, maar ook de meest veelzijdige Big Ball stofzuiger. Ook op het gebied van allergieën scoort hij erg goed. Hij zuigt de kleinste microscopische deeltjes op – en dat zonder filter. Dit maakt het de beste keuze voor een krachtige en onderhoudsarme sledestofzuiger.

Kijken we naar de prijs, dan is onze nummer 1 ook wel gelijk de duurste Big Ball optie. Zeker als je specifieke gebruikersbehoeftes hebt hoeft dit voor jou niet de beste optie te zijn. Heb je bijvoorbeeld veel last van allergieën of hooikoorts? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de Dyson Big Ball Allergy die speciaal ontworpen is om actief stof en allergenen te verwijderen. Daarnaast heeft deze stofzuiger ook nog eens een enorme stofcontainer waardoor je lekker lang kunt doorstofzuigen.

Welke schoonmaakbehoeftes je ook hebt, er is voor elke gebruiker, vloer en budget een geschikte Dyson Big Ball. Bekijk nogmaals goed de verschillende specificaties en kies de Big Ball die het beste bij jou past. Je kiest hoe dan ook voor een onwijs flexibel en krachtig apparaat dat jouw schoonmaakroutine weer een stuk makkelijker maakt.

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0