Dyson Submarine: Alles over de Dyson dweil

De Dyson Submarine is de eerste dweil-en-stofzuiger in 1 van Dyson. Zo kunnen Dyson fans eindelijk ook dweilen met hun favoriete steelstofzuiger. De Dyson V15 Detect Submarine combineert de kracht en veelzijdigheid die we gewend zijn met een nieuwe geavanceerde dweilfunctie. We vertellen je in dit artikel precies hoe de Dyson Submarine werkt en wat je allemaal kunt verwachten van de dweil.

8.9
Dyson Submarine
De Dyson Submarine is een geavanceerde vloerreiniger die innovatieve dweiltechnologie combineert met krachtige stofzuigcapaciteiten, ontworpen om zowel natte als droge vervuiling efficiënt aan te pakken. Met zijn veelzijdige opzetstukken en specifieke ontwerp voor een diepe en hygiënische schoonmaak, biedt het een revolutionaire oplossing voor huishoudelijke reiniging.
Pros
 • Dweilen en stofzuigen
 • Lichtstraal voor vuildetectie
 • Krachtig met 240 Aw
Nadelen
 • Steel niet aanpasbaar in hoogte

Dyson dweil en stofzuiger in één

De Dyson Submarine onderscheidt zich door zijn unieke vermogen om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Dit betekent dat gebruikers niet langer afzonderlijke apparaten hoeven te gebruiken voor verschillende schoonmaaktaken. De Dyson Submarine maakt het mogelijk om vloeren in één beweging te ontdoen van zowel droog vuil als vlekken, waardoor de schoonmaaktijd aanzienlijk wordt verkort en het gemak wordt verhoogd.

Dit is hoe de Dyson Submarine werkt

De werking van de Dyson Submarine is gebaseerd op een geavanceerd systeem dat zowel zuig- als dweilfuncties integreert. Het apparaat gebruikt een krachtige motor die een sterke zuigkracht genereert om vuil, stof en puin op te zuigen. Tegelijkertijd wordt er een precieze hoeveelheid water en reinigingsmiddel op de vloer aangebracht, die door de roterende dweilkoppen wordt verspreid om vlekken en ingetrokken vuil effectief te verwijderen. Het resultaat is een schoon, droog en hygiënisch oppervlak.

Slimme vloeraanpassing

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Dyson Submarine is zijn vermogen om automatisch aanpassingen te maken op basis van het type vloer. Dankzij geavanceerde sensoren kan het apparaat het verschil herkennen tussen harde vloeren en tapijten, en dienovereenkomstig de zuigkracht en vochtigheidsniveau aanpassen. Dit zorgt voor een optimale reiniging op elk oppervlak, zonder risico op schade of overmatig nat worden.

Efficiënt water- en reinigingsmiddelbeheer

Het systeem is ontworpen om een precieze hoeveelheid water en reinigingsmiddel te gebruiken, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en een effectieve reiniging wordt gegarandeerd. De Dyson Submarine beschikt over een apart reservoir voor schoon water en reinigingsmiddel, en een apart reservoir voor vuil water. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaakproces hygiënisch blijft, met schoon water voor elke doorgang en een eenvoudige afvoer van het vuile water.

Gebruiksgemak en onderhoud

Dit apparaat is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen voor gebruiksgemak. Het heeft een intuïtief bedieningspaneel en is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is rond meubels en in krappe ruimtes. Het onderhoud van de Dyson Submarine is eenvoudig, met afneembare en wasbare onderdelen die het schoonhouden van het apparaat een fluitje van een cent maken.

Heeft de Dyson Submarine schoonmaakmiddel nodig?

Het apparaat wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder de Submarine Wet Roller Head, speciaal ontworpen om vlekken en gemorste vloeistoffen effectief te verwijderen met schoon water van begin tot eind. Dit betekent dat er geen specifiek schoonmaakmiddel nodig is om de vloeren schoon te maken met de Dyson Submarine; het gebruikt schoon water om harde vloeren zoals tegels, steen, hout, keramiek, vinyl, linoleum en laminaat schoon te wassen​​.

Welke opzetstukken worden er meegeleverd?

De Dyson Submarine wordt geleverd met diverse opzetstukken en accessoires om aan verschillende schoonmaakbehoeften te voldoen. Hier is een lijst van de meegeleverde opzetstukken:

 1. Submarine™ Roterende Dweilborstel: Deze borstel is speciaal ontworpen om harde vloeren te dweilen en te reinigen. Het gebruikt schoon water om vlekken en gemorste vloeistoffen effectief te verwijderen. De roterende beweging helpt bij het grondig schoonmaken en verfrissen van de vloeroppervlakken.
 2. Digital Motorbar™ Vloerzuigmond: Deze geavanceerde vloerzuigmond is uitgerust met een motor die de borstelstaaf aandrijft, waardoor het geschikt is voor zowel harde vloeren als tapijten. Het past de zuigkracht intelligent aan en heeft de-kluwen vanen om automatisch omwikkeld haar te verwijderen, wat zorgt voor een effectieve en onderhoudsvriendelijke reiniging.
 3. Combinatie-accessoire: Dit is een veelzijdig hulpmiddel dat functioneert als een brede mondstuk en een borstel. Het is ideaal voor snelle schoonmaakklusjes en kan gemakkelijk worden omgeschakeld tussen verschillende taken, waardoor het perfect is voor het reinigen van oppervlakken of het afstoffen van meubels.
 4. Uitlekbak: Deze bak dient als een plaats om de Submarine™ roterende dweilborstel op te bergen en te laten drogen na gebruik. Het helpt bij het netjes houden van de opslagruimte en voorkomt dat overtollig water of vuil zich verspreidt.
 5. Oplader: De oplader zorgt ervoor dat de Dyson V15 Detect Submarine™ altijd klaar is voor gebruik. Het kan gebruikt worden met of zonder het muuroplaadstation, waardoor het flexibel en handig is in gebruik.
 6. Fluffy Optic™ Vloerzuigmond: Deze vloerzuigmond is speciaal ontworpen voor harde vloeren en gebruikt zachte nylon en anti-statische koolstofvezel filamenten om microscopisch stof te onthullen en op te vangen. Het zorgt voor een zachte, maar effectieve reiniging van delicate vloeroppervlakken.
 7. Schroefvormige Klitvrije Borstel: Deze tool is ontworpen voor het oprapen van lang haar en dierenhaar zonder dat het om de borstelstaaf heen klit. Het is bijzonder nuttig voor huishoudens met huisdieren en maakt de reiniging van kleine ruimtes en meubilair eenvoudiger.
 8. Kierenzuiger: De kierenzuiger is geïntegreerd in de stang van de stofzuiger en is direct klaar voor gebruik. Het is ideaal voor het schoonmaken van krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals tussen kussens of achter meubels.
 9. Muuroplaadstation: Dit station dient als een handige opberg- en oplaadoplossing die aan de muur kan worden gemonteerd. Het organiseert de stofzuiger en de accessoires netjes, terwijl het apparaat wordt opgeladen en klaar is voor het volgende gebruik.

Belangrijkste specificaties van de Dyson V15 Detect Submarine

De Dyson Submarine blinkt uit dankzij zijn indrukwekkende specificaties. Het apparaat is uitgerust met een krachtige digitale motor, geavanceerde filtratie, en een intelligent detectiesysteem dat het type en de hoeveelheid vuil identificeert. Dit zorgt voor een optimale schoonmaakprestatie. De batterijduur is lang genoeg om grote oppervlakken op één lading te kunnen schoonmaken, en de machine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid.

Geschikt voor tapijt
Led verlichting
Dweilfunctie
Turbofunctie
Stofreservoir (liters)
Aanpasbare hoogte
Maximale zuigkracht (Aw)
Accuduur (min)
Accuduur turbo (min)
Wandoplader
Gewicht (kg)
Geluidsniveau (dB)
Dyson V15s Detect Submarine
Dyson V15 Detect Submarine
Bekijk aanbiedingen
Geschikt voor tapijt
Ja
Led verlichting
Ja
Dweilfunctie
Ja
Turbofunctie
Ja
Stofreservoir (liters)
0.76
Aanpasbare hoogte
Nee
Maximale zuigkracht (Aw)
240
Accuduur (min)
33
Accuduur turbo (min)
8
Wandoplader
Ja
Gewicht (kg)
3.8
Geluidsniveau (dB)
76

Wat kost de Dyson Submarine?

De Dyson dweil heeft een richtprijs van €949. Het is één van Dysons meest prijzige apparaten, maar het is dan ook een dweil en stofzuiger in één. Wacht je tot de Dyson Submarine in de aanbieding is? Goed nieuw, op Dysonaanbiedingen.nl vind je de dweil regelmatig met hoge korting. Zo bespaar je al gauw honderden euro’s op jouw nieuwe vloerreiniger.

De beste aanbiedingen voor de Dyson Submarine

Op Dysonaanbiedingen.nl delen we dagelijks de scherpste aanbiedingen voor alle Dyson apparaten. We werken het overzicht elke dag bij, zodat jij als eerste op de hoogte bent van een Dyson Submarine aanbieding. We tonen aanbiedingen van vertrouwde retailers zoals Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Zo koop jij je nieuwe vloerreiniger met honderden euro’s korting en krijg je het vaak ook nog eens de volgende dag geleverd.

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0