Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
- 7% Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 - €649,00
Controleer alle prijzen

De nieuwste Dyson Cool Formaldehyde – TP09 is een luchtreiniger en ventilator in één waarmee je naast stof, pollen en bacteriën ook formaldehyde neutraliseert. Deze luchtreiniger heeft namelijk een katalysator filter die deze schadelijke stof uit de lucht verwijdert. Met verschillende sensoren…

Voor het laatst geüpdatet op mei 9, 2024 10:58 am
Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde
Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 649,00.

Beschrijving

Stel je een geavanceerd apparaat voor dat de lucht in je kamer niet alleen verfrist, maar ook actief bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en daarmee aan een gezondere leefomgeving. De Dyson Cool Formaldehyde TP09 is een geavanceerde luchtreiniger die is ontworpen om je thuis te beschermen tegen onzichtbare luchtverontreinigers.

Neutraliseer formaldehyde effectief

Met de Dyson TP09 haal je een krachtpatser in huis die meer doet dan de standaard luchtreiniging. Dit geavanceerde apparaat is uitgerust met een speciale katalysator filter die formaldehyde, een potentieel schadelijke stof die vaak in huishoudelijke producten voorkomt, effectief neutraliseert.

Intelligente sensoren voor optimale luchtkwaliteit

De Dyson TP09 gaat slim te werk. Het is voorzien van verschillende sensoren die continu de luchtkwaliteit monitoren. Deze sensoren detecteren niet alleen de aanwezigheid van formaldehyde, maar ook andere luchtverontreinigende stoffen zoals stof, pollen en bacteriën. Op basis van deze informatie past het apparaat automatisch zijn werking aan om jou te voorzien van de schoonste lucht.

Geavanceerde filtratie voor jouw gezondheid

Naast de unieke katalysator filter beschikt de Dyson Cool Formaldehyde TP09 over een HEPA-filter dat 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer uit de lucht filtert. Dit betekent dat zelfs de fijnste deeltjes worden opgevangen, waardoor jij kunt ademen in een omgeving die vrij is van de meeste allergenen en verontreinigende stoffen.

Stijlvol design en gebruiksgemak

De Dyson TP09 is niet alleen een toonbeeld van efficiëntie, maar ook van stijl. Het slanke, moderne ontwerp past naadloos in elk interieur. Bovendien is het apparaat eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of via de Dyson Link app, waarmee je de luchtreiniger kunt besturen en real-time updates over de luchtkwaliteit kunt ontvangen, waar je ook bent.

Geniet van een verkoelende bries

Naast het zuiveren van de lucht, fungeert de Dyson TP09 ook als een krachtige ventilator. Met een druk op de knop geniet je van een verkoelende bries op warme dagen, terwijl de luchtreiniging onverminderd doorgaat. De Air Multiplier™ technologie zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom door de hele kamer.

Investeer in zuivere lucht

Met de Dyson Cool Formaldehyde TP09 investeer je in je gezondheid en welzijn. De gecombineerde werking van luchtreiniging en ventilatie zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. Ervaar zelf de voordelen van zuivere lucht en een aangename temperatuur met dit state-of-the-art apparaat van Dyson.

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde

Gaat automatisch uit

Ja

Met wielen

Nee

Aantal snelheden

10

Bediening via app

Ja

Luchtkwaliteitmeter

Ja

Luchtbevochtigingsfunctie

Nee

Verwarmingsfunctie

Nee

Nachtmodus

Ja

Filter

Hepa-filter, Ionisator, Koolstoffilter

Dysonaanbiedingen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0